Get it on Google Play
Tu partner Freelance para tus proyectos IT

Lg3d- Project Looking Glass

30-01-2006

Fa cosa d’un parell d’anys ja vaig sentir a parlar que Sun Microsystems estava experimentant amb escriptoris tridimensionals. Ahir vaig poder instal•lar una primera versió d’aquest projecte que realment es molt interessant. Canvia totalment els entorns de treball actuals i això farà canviar les regles d’usabilitat actuals. Haurem d’esperar algun anyet més per veure com accepta la comunitat informàtica aquest nou entorn i si realment aporta coses noves.

Li trobo a faltar que integri les aplicacions dels escriptoris actuals, en uns pantallassos de fa dos anys les hi tenien tot i que en la versió que jo tinc instal•lada no els puc executar. També trobo que es poc intuïtiu, a part de perquè es un entorn totalment nou, per falta d’ajuda(per exemple algun tooltip). De totes maneres jo crec que aquest escriptori donarà molt a parlar.

Pels que se’l vulguin instal•lar aquí esta la seva web de on el poden descarregar: https://lg3d-core.dev.java.net/

screenshot1

screenshot2

Si te ha servido, por favor comparte

Leave a Reply