Get it on Google Play
Tu partner Freelance para tus proyectos IT

FacturaLUX open source ERP

23-05-2006

Abans d’ahir hem varen preguntar per un bon ERP. El problema de quan et fan una pregunta d’aquesta mena es la de sempre, i jo que dic.

L’èxit de la implantació d’un ERP en una empresa no recau mai en el programa, sinó: En l’anàlisi inicial, el pla que es faci per la correcta implantació en l’empresa, la formació donada al personal i assegurar-se que l’ERP es podrà fer evolucionar amb les necessitats de l’empresa sense que tinguis que donar un ull de la cara (Perquè si, un software ha d’evolucionar amb l’empresa i mes un ERP que representa el sistema nerviós dels sistemes d’informació de l’empresa).

Bé ja no m’enrotllo més. Aquí aquest ERP que esta força bé, això si, es reduït de moment només controla facturació i contabilitat. Estan previstos els mòduls de producció i algun altre per més endavant. Les seves principals virtuts: GNU, multiplataforma, multi BBDD, bona documentació tot i que te la fan pagar,…

http://www.facturalux.org/

Repeteixo un cop mes, el software es només un 20% del necessari per implantar un ERP amb èxit en una empresa. Hi ha empreses que s’han arruïnat per implantar ERPs i no exagero.

Si te ha servido, por favor comparte

Leave a Reply