Get it on Google Play
Tu partner Freelance para tus proyectos IT

Hard Rock allelujah – LORDI

21-06-2006

No hem puc resistir a escriure aquest post. Aquí tenim el videoclip dels guanyadors d’aquest any d’eurovision. Aquest senyors han estat capaços de, sense fer servir el estil de música políticament correcte d’eurovisió, passar-los la ma per la cara a tots. Naturalment, hi ha un piló de gent amb les mans al cap per aquest fet(En els seu país no els hi varen voler pagar els focs pirotècnics d’escena i varen haver de fer una recol•lecta entre els seus fans). En la meva opinió varen fer el que molts dels grans els hi agradaria poder fer, que no es res mes, que fer vibrar a la gran multitud que al final son els que els han votat. M’agradaria veure aquests que tan els critiquen sense pressupost per una posada en escena a veure com s’ho mengen, esta clar que a Lordi els dona suport molta gent, suficient suport per pagar-se els focs artificials de la posada en escena. No ho puc evitar i hem surt el ramalaso reivindicatiu i alternatiu!!!!!!.

Si te ha servido, por favor comparte

Leave a Reply