Get it on Google Play
Tu partner Freelance para tus proyectos IT

Tareas programadas en Win2k

23-06-2006

Avui m’he trobat amb una peculiaritat d’aquelles que només passa amb Microsoft. Les tareas programadas en Win2003 s’executen en primer pla. En Win2k i crec que en WinXP també s’executen en segon pla, sorpresa, i no hi ha manera de canviar-ho. Per fer-ho podem usar la comanda AT que serveix per crear tasques programades de manera remota:

at 22:00 /interactive /every:L,M,Mi,J,V,S,D d:\Copias\copia.bat

Aquesta comanda fa que cada dia (L,M,Mi,J,V,S,D) s’executi l’script d:\Copias\copia.bat a les 22:00 hores de manera interactiva(Es ha dir, en primer pla).

Per si el fet que el SO et permetés realitzar aquesta tasca gracies a una aplicació que en teoria no es per això(Es per l’administració per xarxa, de forma local no ho podem fer) no fos prou… doncs encara hi ha més. Resulta que la forma de seleccionar els dies de la setmana que s’ha d’executar varia en funció del idioma del SO, es a dir, en castellà Dilluns es L i si el SO esta en angles es M(Monday). Tota la documentació de Microsoft et marca els dies en angles i no et diu enlloc que en castellà no funciona, una forma molt bona de perdre hores i hores com un pringat.

Si te ha servido, por favor comparte

Leave a Reply