Get it on Google Play
Tu partner Freelance para tus proyectos IT

Blogs

01-08-2006

Uffff….. últimament hem costa molt escriure. Segurament es cosa de l’estiu així que vaig a postejar els blogs que segueixo diàriament(Que es el recurs fàcil ara mateix). Haig de dir que no conec personalment a cap dels responsables dels blogs(Tot i que ja m’agradaria):

http://www.webintenta.com/ : Aquest blog el segueixo des de fa ja molt temps. Te un munt de posts sobre la web en general: disseny, maquetació programació, etc.

http://oriol.joor.net/blog/ : Aquest es el blog personal d’Oriol Rius. Juntament amb l’ anterior son els dos blog que segueixo des de fa mes temps. De caire mes personal també te un munt de post sobre Sistemes en general: Hard, xarxes, sistemes, … .

http://www.lapastillaroja.net/ : Blog dedicat al llibre del mateix nom. Parla sobre molts diferents temes però val la pena llegir-lo.

http://www.baluart.net/ : Un altre blog sobre disseny web. Noticies interessants sobre internet.

http://www.disenorama.com/ : Un altre blog sobre disseny web. Té alguna cosa interessant.

http://google.dirson.com/ : Aquest ja el deu conèixer tothom. Noticies sobre google.

http://www.estherfuldauer.com/ : Aquest ha estat el meu últim descobriment. M’agraden molt la seva estètica i fotos. No posteja gaire sovint, però bueno, jo tampoc.

Si te ha servido, por favor comparte

Comments

2 Responses to “Blogs”
 1. Esther says:

  Ei hola!

  M’alegra que t’agradï el meu blog! Es veritat ultimament no postejo gaire. Estic una mica fluixa de motivació blogera.. però ja tornará.. que això va per èpoques.

  petonets!!

 2. albert says:

  Carai!!!!!. Quina sorpresa veure que hi ha gent que et veu. Això t’anima a continuar. Respecte a lo de les ganes de bloguejar deu ser cosa de l’estiu.

  Una abraçada.

Leave a Reply