Get it on Google Play
Tu partner Freelance para tus proyectos IT

Paypal, Phishing y Firefox

19-02-2007

Avui a l’oficina casi se’ns cola un intent de phishing. Realment es una obra d’art. Normalment aquest tipus d’atac es veuen venir de lluny(Fins i tot n’hi ha molts amb faltes d’ortografia i tot) però aquest se’ns podria haver colat si no hagués funcionat a la perfecció el sistema que te el Firefox per evitar la falsificació de sites web.

Simplement m’han fet arribar un mail de Paypal on posava que s’havia afegit una nova conta de correu a la nostra conta de paypal. Ens mostrava la conta y demanava la confirmació. Naturalment deia que anéssim a la pàgina de Paypal i entréssim a la conta i naturalment el link no portava a paypal sinó a una altre IP que mostrava una pàgina idèntica a la de Paypal. Realment estic molt acosumbrat a aquests tipus de mails però menos mal que de sobte a aparegut això:

photo phishing en Firefox

Ja ho era però ara ho confirmo. Firefox es el millor navegador del mon!!!!

Si te ha servido, por favor comparte

Leave a Reply