Get it on Google Play
Tu partner Freelance para tus proyectos IT

Publicitat al blog

11-06-2007

Després de diverses setmanes comparant i demanant el permisos del diferents programes de punts m’he decidit a posar publicitat al blog. Encara no se com m’anirà ni si ho podré cobrar, però de moment ja ho he provat. Es tracta mes una qüestió de provar que de fer negoci (Tinc molt clar que difícilment pagaré el hosting amb això).

Posar propaganda no coste gaire. El que si costa es trobar anunciants que realment et convencin. Jo no estava disposat a posar publicitat de qualsevol, ni de qualsevol cosa. Així doncs m’he decidit per aquestes tres empreses HP, DELL i Arsys. Tant HP com DELL tenen molts bons maquinaris i no tinc cap mena de problema per recomanar-los ja que crec que donen una mes que bona qualitat preu. També m’he decidit per Arsys, que ningú no pot dir que sigui un lider en oferir serveis hosting de qualitat. Així doncs no tingueu por que els meus anunciants son de qualitat.

Si te ha servido, por favor comparte

Leave a Reply