Get it on Google Play
Tu partner Freelance para tus proyectos IT

Creant màquines virtuals amb vmware Player

10-07-2007

Vmplayer es una aplicació que et permet fer córrer màquines virtuals i a més es multiplataforma. D’aquesta manera podem tenir en el nostre Linux funcionant un altre Linux o un Windows XP o un Windows 98 o un FreeBSD, etc. La forma de fer-ho es ben senzilla:

Necessitem un arxiu .vmx que conté la definició de la màquina i un fitxer .vmdk que conté la definició del disc dur. Per tal de crear els dos fitxer ens podem ajudar d’aquesta aplicació on-line (http://www.easyvmx.com/).

Els dos fitxer son tremendament configurables de forma que pots fe run munt de configuracions diferents, com per exemple: Córrer sobre instalacions pròpies, Córrer sobre live Cds en format ISO o Córrer sobre particions existents en Linux.

Això ens obra tot un munt de possibilitat a l’hora de configurar sistemes i distribuir aplicacions ja que permet inclús executar-les sobre CD/DVD.

vmware logo

Si te ha servido, por favor comparte

Leave a Reply