Get it on Google Play
Tu partner Freelance para tus proyectos IT

Pots confirmar-me que…

30-07-2007

Un cop parlant amb un comercial molt bo hem va explicar que en un curs que havia fet ell li havien explicat la importància que té les paraules que dius quan parles. Així, hem va explicar que una paraula que esta prohibida a la hora de vendre es “no”. Passi el que passi s’han de buscar sinònims o altres maneres de dir-ho ja que hi ha expressions que ens fan reaccionar. Suposo que es qüestió de la amigdala que s’activa.

Doncs l’altre dia vaig trucar a ING Direct per tal de demanar informació sobre un compte. Hem va fer gracia que a l’hora de demanar-me les dades hem digues “Pot confirmar-me el nom, Pot confirmar-me el DNI, etc”. Aquesta manera es menys violenta i costa menys que la gent et deixi anar les dades personals.

Semblen ximpleries però les persones funcionem mes pels sentiments que per les reflexions.

Si te ha servido, por favor comparte

Leave a Reply