Get it on Google Play
Tu partner Freelance para tus proyectos IT

Llegint correo al POP3 per Telnet

14-01-2008

Es una cosa ben simple però no ho havia provat mai. En realitat no m’ha servir per al que volia (Esborrar tots els mails d’una conta amb un script), però ha estat un bon exercici. El protocol POP3 es ben senzill. Les passes per provar-ho a casa son:

telnet [servidor] [port]

Trying xx.xx.xx.xx…
Connected to servidor.com.
Escape character is ‘^]’.
+OK <[email protected]>
USER usuari
+OK
PASS password
+OK
LIST
+OK
1 2548
2 1758
3 1311
4 2546
.
QUIT
+OK
Connection closed by foreign host.

Com veieu es ben senzill. Per a mes informació i consultar el protocol sobre com fer connexions POP3 i SMTP via telnet podeu visitar (A mi m’ha anat molt bé): http://www.ayuda-internet.net/tutoriales/manu-telnetcorreo/manu-telnetcorreo.html

Si te ha servido, por favor comparte

Comments

One Response to “Llegint correo al POP3 per Telnet”
 1. pedro says:

  ¿ Y porqué no te ha servido ?

  Para borrar todo el email solo te falta añadir DELE 1 DELE 2 ….

  Es facil de hacer un script en php que te borre todo el correo.
  De todos modos si usas windows bajate de mi web deleMail y acabas antes.

  Una aplicacion reciente en php en la que he usado esta técnica ha sido un filtro para el correo que he hecho para mi correo particular. Así antes d ebajarme el correo lo filtro desde la web. Al estar el servidor web y el de email en la misma máquina, resulta más cómodo así.

Leave a Reply