Get it on Google Play
Tu partner Freelance para tus proyectos IT

LostSys – Consultoria i Enginyeria Informàtica

18-02-2008

Com molts de vosaltres ja sabeu, plego de la meva actual feina a Viatges holidaysinspain.com per a establir-me pel meu compte obrint una empresa de serveis informàtics. Així doncs, un post al blog era obligat(tot i que no se ben bé que posar-hi).

Aquí deixo una petita targeta de visita virtual per a tots aquells que estiguin interessats en contactar-me.

Targeta

LostSys es una empresa de serveis informàtics per a empreses. Analitzem, dissenyem i implementem solucions empresarials: CRM, ERP, Sistemes de reserva i venda online, integracions, pàgines web, aplicacions per a mòbils i PDAs i software de gestió. Així com un servei de consultoria, auditories i formació a empreses.

Si te ha servido, por favor comparte

Comments

One Response to “LostSys – Consultoria i Enginyeria Informàtica”
  1. Jordi Catà says:

    Anims, ja veuràs que t’anirà molt bé :-), els inicis son durs, però s’ha de tenir paciencia.

    salutacions

Leave a Reply