Get it on Google Play
Tu partner Freelance para tus proyectos IT

Trastejant amb Google App Engine

05-09-2008

Una passada el motor d’aplicacions de Google. Python com ha llenguatge de desenvolupament va molt bé i el framework que han creat els de google proporciona un marc de desenvolupament molt àgil i clar. Si no fos per les seves limitacions (Accés a BBDD, l’entorn esta totalment acoblat a Google i alguna cosa mes) diria que podria ser un competidor d’entorns com RoR (Ara bé quan hem linxen).

Google App Engine Logo

Aquest es sens dubte un d’aquells serveis de google que esta sense explotar. Sembla que l’única utilitat empresarial que se li troba es utilitzar-lo com a CDN. Fan falta iniciatives per a explotar aquest servei de google al 100%.

Si te ha servido, por favor comparte

Comments

3 Responses to “Trastejant amb Google App Engine”
 1. Ja tinc ganes de trastejar jo també, pero si… ja te linxarem una mica! Anda que python!!!

 2. albert, toques de tot, eh!
  Pyton, php, rubyonrails, flex, javascript, axaj, estas fet un tot-terreny.

 3. albert says:

  Hola,

  @JaimeIniesta No sigueu massa durs amb mi 🙂

  @JMAribau Un no es pot adormir, s’ha d’estar al loro amb tot 🙂

  Salutacions,

Leave a Reply