Get it on Google Play
Tu partner Freelance para tus proyectos IT

Simplificant processos de negoci

28-10-2008

Un dibuix val mes que mil paraules. Que quin es el secret per aplicar correctament les tecnologies de la informació?¿ Doncs tenir clar A, B i C per finalment aconseguir un camí mes curt.

dibuix simplificació

Continuant amb la metàfora de la imatge, per conèixer els nodes actuals d’una organització i el flux d’informació res millor que una Auditoria(Interna o Externa) i per aconseguir el camí curt doncs… (Formació, Tecnologies mòbils, ERPs, CRMs, eines de treball col·laboratiu, etc.).

Si te ha servido, por favor comparte

Comments

One Response to “Simplificant processos de negoci”
  1. […] de Alberto Fern¡ndezSe ha creado el grupo de apoyo al hijo de Alberto Fern¡ndez. ObjectSimplificant processos de negoci Albert CoronadoQue quin es el secret per aplicar correctament les tecnologies de la informaci³?¿ Doncs […]

Leave a Reply