Get it on Google Play
Tu partner Freelance para tus proyectos IT

Projecte Opinablogs

25-11-2008

Amb motiu que Opinablogs ha estat seleccionada per participar al FICOD(+ info http://emiliomarquez.com/2008/11/24/taller-emprendedores-ficod/) i que demà anem a Madrid a presentar el projecte, aprofito, i escric aquest post que ja feia massa temps que el tenia a la cua.

Opinablogs es una xarxa de blogs amb l’objectiu de servir com a BBDD d’opinions de locals i serveis de cada població. Es tracta d’un blog on gent normal escriuen opinions per a gent normal(Sense ser experts en cap sector). A mes, els usuaris poden puntuar cada comerç i deixar comentaris, a apart de consultar les seves dades(Telefon, direcció, etc.). També s’està treballant en noves funcionalitats.

Es tracta d’un projecte de Brandea Studio que hem va agradar des de que m’el va presentar en Jordi Perez i, naturalment, quan hem varen proposar de participar-hi no vaig poder dir que no. Es un projecte amb el que estic disfrutant molt ja que l’equip humà que l’integra es de molt alta qualitat.

Així que ja veieu, Dijous tot l’equip d’opinablogs cap al FICOD a presentar el projecte.

Opinablogs logo
Si te ha servido, por favor comparte

Posts relacionados

 

Comments

7 Responses to “Projecte Opinablogs”
 1. Jordi Pérez says:

  Tu ets opinablogs, i opinablogs ets tu, i tu, i aquell altre… tots els que hi volgueu participar… ja sigui portant el blog de la vostra ciutat… o ja sigui opinant sobre els establiments que tenen review.

  Serà una canya anar a Madrid, tots plegats, dalt d’un cotxe. Serà el cotxe més geek de la autopista.

  Salut!
  Jordi

 2. albert says:

  Hola Jordi,

  Dema anirà un exercit de Geeks Gironins cap a conquistar Madrid.

  Salutacions,

 3. Jordi Pérez says:

  La feina, l’estrés… tot una mica fa que et pensis que demà es dijous… que demà anem a Madrid…

  pero et recordo que demà es Dimecres… que ens veurem a Iniciador. Demà quedarem per fer l’excursió Dijous.

  😀

 4. albert says:

  jejejej, vaia fallo

 5. Jordi Catà says:

  Va ser genial anar al FICOD amb vosaltres 🙂 va ser com anar de “colonies” tots plegats 🙂

  salutacions

 6. Albert says:

  Hola Jordi,

  Si, la veritat es que només ens va faltar filmar-ho. Va haver-hi de tot. 😉

  Salutacions,

Leave a Reply